چند راهکار تشویق کودک به تمرین ساز

چند راهکار تشویق کودک به تمرین ساز

آیا به تازگی فرزندتان را در کلاس موسیقی ثبت نام کرده‌اید؟ قطعا فقط یک راه برای پیشرفت در موسیقی وجود دارد و آن هم تمرین است؛ اما چطور کودک را تشویق کنید تا تمریناتش را انجام دهد؟ کلاس موسیقی کودک در اصفهان رعایت نظم و تمرکز برای کودکان می‌تواند دشوار باشد؛ اما از طرفی آن‌ها نیاز دارند مرتب تمرین کنند تا موسیقی را یاد بگیرند.

روش‌های تشویق کودک به تمرین ساز
۱. تعیین زمان مشخص تمرین

کودکان هنوز مهارتی در زمینه برنامه‌ریزی ندارند؛ بنابراین شما باید کمک‌شان کنید. لازم است ساعت مشخصی در روز را به عنوان «زمان تمرین» تعیین کنید. این زمان نباید خیلی زیاد باشد تا کودک را خسته کند. برای بسیاری از هنرجویان کم سن، ۱۵ دقیقه تمرین در روز هم کافی است. از طرفی زمانی که تعیین می‌کنید باید با برنامه سایر اعضای خانواده هماهنگ باشد؛ یعنی اعضای خانواده در آن ساعت فعالیت خاصی انجام ندهند که باعث حواس‌پرتی کودک شود. از طرفی زمانی باشد که کودک خسته نیست و انرژی کافی را برای تمرین دارد. ممکن است کمی زمان ببرد تا این ساعت ایدئال را پیدا کنید. در ابتدا نیز ممکن است کودک بعضی روزها تلاش کند از تمریناتش فرار کنند؛ اما به مرور تبدیل به برنامه روزمره‌اش می‌شود و به آن عادت می‌کند.

آموزشگاه موسیقی اصفهان با بهترین و مجرب ترین اساتید در زمینه آموزش آواز کودکان در اصفهان

۲. مشارکت کنید

در فرآیند آموزش موسیقی کودک، منفعل نباشید. برای تشویق کودک به تمرین ساز، بهتر است همیشه به طور کلی بدانید که کودک چه درس‌هایی آموخته است و چه تمریناتی را انجام می‌دهد. شما می‌توانید درباره جزئیات درس‌ها و اهداف آموزشی با معلم موسیقی کودک صحبت کنید تا آگاهی‌تان را بالا ببرید. وقتی کودک مشارکت و توجه شما را به درس‌های موسیقی‌اش ببیند، بیشتر تشویق می‌شود و به اهمیت موضوع پی می‌برد. شما می‌توانید حتی همراه کودک آواز بخوانید یا به موسیقی گوش دهید تا به اون نشان دهید هرکسی می‌تواند با موسیقی ارتباط برقرار کند و از آن لذت ببرد.

۳. اجازه دهید اشتباه کند

گاهی برخی از والدین با تذکر بیش از حد به کودکان، آن‌ها را کلافه می‌کنند. اجازه دهید کودک اشتباه کند و از اشتباهاتش درس بگیرد. به آن‌ها نگویید که صدای سازشان بد به گوش می‌رسد؛ بلکه بگویید که با هر بار تمرین بهتر می‌شوند. اجازه دهید معلمان اشتباهات را گوشزد کنند و شما به عنوان والد نقش مشوق و حمایت‌گر را ایفا کنید.

۴. تشویق کنید

اگر کودک تمریناتش را انجام نداد، از تنبیه خودداری کنید؛ زیرا تنبیه قطعا رابطه کودک با موسیقی را خراب می‌کند. از طرفی کودک می‌فهمد که با پذیرفتن یک سری عواقب، می‌تواند تمرین نکند! در مقابل تشویق را جایگزین کنید؛ مثلا اگر کودک یک هفته تمریناتش را منظم انجام دهد، یک جایزه کوچک دریافت می‌کند.

یک دیدگاه بگذارید