کلاس آموزش فن بیان در اصفهان
فن بیان یکی از مهمترین مهارت های ارتباطی انسان امروز است که در مسیر پیشرفت و ترقی او تاثیر به سزایی دارد. چگونه بیان خوبی داشته باشیم ؟ آیا می توان آنرا با چند تکنیک ساده یاد گرفت؟ همه این ها سوالاتی است که قصد داریم در این مقاله به آن پاسخ دهیم.
۰۹۱۲۹۳۴۴۹۶۴ – ۰۹۱۳۱۰۷۲۰۸۵
۰۳۱-۳۴۴۸۵۹۳۴
یادگیری موسیقی همواره مورد علاقه هنر دوستان بوده است. آموزشگاه موسیقی در اصفهان (آکادمی رادفر) دارای بهترین اساتید مجرب و همچنین دارای کلاس آموزش فن بیان و کلاس های مختلف آموزش تخصصی آواز سنتی و پاپ با قیمت مناسب آماده ثبت نام علاقه مندان دوره کلاس حضوری و یا آنلاین می باشد.
فن بیان چیست؟
فن بیان در حقیقت همان توان سخن گفتن (در هر شرایط و زمان) است. زمانی که صحبت از فن بیان به میان میآید، جدا از این که شما چه کسی هستید؟ چه کاری دارید؟ با چه کسی صحبت میکنید، توانایی برقراری ارتباطتان اهمیت پیدا میکند.
فقط کافیست که از زبان خود استفاده کنید، شما نیاز به بهبود فن بیان خود دارید. اگر میخواهید با دوستان خود ارتباط خوبی برقرار کنید، روابط عمومی خوبی داشته باشید، منظور خود را به خوبی به مخاطبانتان منتقل کنید و همچنین کاری کنید که بقیه از همنشینی و صحبت با شما لذت ببرند باید «فن بیان» خوبی داشتهباشید.
از طرف دیگر، ما انسانها مدام با یکدیگر در ارتباطیم. ارتباطاتی که از طریق کلام و گفتوگو شکل میگیرند و ادامه پیدا میکنند. همه ارتباطات ما از قبیل کاری و شخصی مبتنی بر کلام و بیان هستند. پس به راحتی میتوان فهمید که فن بیان نقش مهمی را در زندگی ما بازی میکند، تا جایی که میتوان آن را به عنوان یک فن و یا مهارت معرفی کرد. مهارتی که همه ما به آن نیازمندیم. در این مقاله به طور مفصل درباره چیستی فن بیان و اهمیت آن به بحث میپردازیم. بهصورت خلاصه فن بیان به این معنا است که ما بدانیم چه چیزی را در چه زمانی و به چه شکلی بگوییم.
ویژگیهای داشتن فن بیان مناسب
در واقع ما باید کلمات و سخنان خود را در زمان مناسب و با لحن و شیوه مناسب با دیگران به اشتراک بگذاریم. البته که این تعریفی کلی است و ما نیاز داریم که کمی دقیقتر هر یک از این ویژگیها را مورد بحث قرار دهیم. به همین خاطر به سراغ معرفی بیشتر این سه ویژگی میرویم:
1. انتخاب کلمات، مهمترین نکته برای فن بیان قوی!
پیش از شروع هر سخن و گفتوگویی، نیازمند انتخاب کلمات هستیم. ابتدا باید نسبت به آنچه میخواهیم بگوییم یک دید کلی داشته باشیم و سپس به سراغ بیان آن برویم.
در واقع یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد در گفتوگوهای خود تجربه میکنند این است که در انتخاب کلمات موفق نیستند و همین باعث میشوند که نتوانند بیان خوبی داشته باشند. در واقع هر کلمه بار و معنای خاص خود را دارد و بسیار پیش میآید که در موقعیتی ما انتخابهای متعددی داشته باشیم، بااینحال همیشه یکسری کلمات بهتر و دقیقتر منظور و سخن ما را منتقل میکنند.
پس اولین رکن در پرورش فن بیان داشتن دید مناسب از کلمات و انتخاب هوشمندانه آنان است.
یکی دیگر از مسائلی که در رابطه با فن بیان مطرح است، زمان و مکان گفتوگو است. همه ما ضربالمثل معروف «هر سخن جای و هر نکته مکانی دارد» را شنیدهایم. در واقع با توجه هدف و موضوعی که در ذهن داریم، باید مراقب باشیم که کلمات و سخنانمان را در زمان مناسب و در مکان مناسب به زبان آوریم. برای مثال این خیلی معقول نیست که ما در یک جشن به سراغ رئیس خود برویم و از او درخواست افزایش حقوق کنیم؛ بلکه بهتر آن است که در زمان اداری و یک مکان مناسب به بیان درخواست خود بپردازیم.
سومین ویژگی فن بیان استفاده و بهکارگیری لحن و شیوه مناسب برای بیان سخنان است. در واقع ما برای حرف زدن باید تن صدا و لحن مناسب با موقعیت را اتخاذ کنیم.
برای مثال یک درخواست، زمانی میتواند محترمانه باشد که کلمات محترمانه همراه با لحنی محترمانه باشد. بسیار پیش میآید که فردی کلمات محترمانهای را برای گفتوگو انتخاب کند ولی با لحنی تهاجمی آن را بیان کند.
مهارت مدیریت استرس
بیتردید یکی از مهمترین مهارتهایی که هر سخنرانی لازم است به آن مجهز باشد، مدیریت استرس است.
به همین علت، معمولاً در آموزش فن بیان، بخشی از تمرینها و تکنیکها به مدیریت استرس اختصاص پیدا میکند.
بسیاری از کسانی که ما احساس میکنیم فن بیان قوی ندارند، صرفاً به علت ضعف در مدیریت استرس اینگونه بهنظر میرسند.
فن بیان و اهمیت کنترل حجم صدا
هر کس با شما در مورد فن بیان و بالا بردن قدرت بیان صحبت کند، احتمالاً در مورد حجم صدا و اهمیت آن هم صحبت خواهد کرد.
انتخاب سرعت مناسب برای بیان کلمهها و جملهها
این بحث هم، مانند بسیاری از مباحثی که در آموزش فن بیان مطرح میشوند، ساده و بدیهی به نظر میرسد.
اما اگر کمی به سخنرانی و شیوهی حرف زدن کسانی که به نظرتان قدرت بیان بالایی دارند فکر کنید، میبینید که به خوبی با سرعت بیان بازی میکنند و به تناسب بحث، آن را تغییر میدهند.
همه میدانیم که سرعت مناسب مهم است. همچنین میدانیم که سرعت حرف زدن ما نباید در تمام طول یک جمله یا تمام طول سخنرانی ثابت باشد.
بلکه مناسب است که بسته به موضوع، سرعت خود را تغییر دهیم.
اما سوال اصلی اینجاست که در عمل چگونه میتوان چنین مهارتی پیدا کرد؟ یا چه تمرینهایی میتوانند به ما کمک کنند که سرعت حرف زدن خود را بیشتر و بهتر کنترل کنیم.
۰۹۱۲۹۳۴۴۹۶۴ – ۰۹۱۳۱۰۷۲۰۸۵
۰۳۱-۳۴۴۸۵۹۳۴