کلاس آموزش تمپو یا داربوکا در اصفهان
درود عزیزان ، داربوکا یا تمپو یکی از سازهای کوبهای محبوب و پرطرفدار در موسیقی محسوب میشود. برای یادگیری اصولی داربوکا لازم است که مهارتهای تمپو نوازی زیر نظر استادی که توانایی انتقال اصول و نواختن این ساز را با روشها و متدهای به روز داشته باشد، آموزش داده شود. ضمن اینکه در تدریس داربوکا به صورت حرفهای، هنرجو باید بتواند نواختن خلاقانه را نیز آموزش ببیند. آموزشگاه رادفر با بهترین اساتید خانم و آقا در زمینه تمپو یا داربوکا فعالیت دارد.
۰۹۱۲۹۳۴۴۹۶۴ – ۰۹۱۳۱۰۷۲۰۸۵
۰۳۱-۳۴۴۸۵۹۳۴
آموزش تمپو یا داربوکا در اصفهان به صورت خصوصی با استاد مجرب در آموزشگاه موسیقی اصفهان تخصصی ، مبتدی ، حرفه ای
داربوکا چیست : سازهای کوبه ای همیشه طرفداران خاص خود را داشته است. یکی از این سازها که این روزها با اقبال گسترده علاقه مندان روبرو شده داربوکا می باشد.
داربوکا چیست؟
داربوکا یکی از سازهای کوبه ای محسوب می شود که طراحی ظاهری آن شبیه به ساز تنبک است. زمانی که شما با انگشتان خود بر روی پوسته ساز داربوکا ضربه وارد می کنید به طور خودکار باعث ایجاد ارتعاش می شوید و این ارتعاش باعث ایجاد صدا می شود و صدای داربوکا از انتهای آن خارج میشود و صدا در این ساز به این صورت تولید می شود.
بدنه ساز داربوکا بیشتر از فلز ، آهن، سفال و پلاستیک فشرده شفاف یا همان پلکسی می باشد که مقاومت بالایی هم دارند، لازم به ذکر است بدانید که این وزن این ساز بین 2 تا 3 کیلوگرم میباشد و شما بر اساس سطح خود (مبتدی، متوسط ، حرفه ای) یک ساز با وزن ایده آل را انتخاب کنید. ساز داربوکا با نام های دیگری مثل تبلا (Tabla) و دبوکا (ِDebuca) نیز شناخته می شود. جنس پوست ساز داربوکا اغلب از پوست مصنوعی می باشد.
فرق تمپو و داربوکا
در ایران به ساز داربوکا تمپو هم گفته می شود و این اسم گذاری بر حسب تکرار زیاد این واژه به وجود آمده است و یکی از دلایل آن این است که از زمانی که یادمان است کلمه تمپو عربی را شنیده ایم و این خود گویای ماجراست. این ساز خوش صدا و جذاب بیشتر در نواحی جنوبی ایران استفاده می شود و البته در موسیقی تلفیقی هم که این روزها جایگاه ویژه ای بین هواداران موسیقی پیدا کرده است استفاده می شود.
امروزه این ساز به یک ساز چند فرهنگی تبدیل شده که در نواحی هند ، آفریقا ، اروپا و حتی در کشور های غربی نیز نواخته می شود. اکثر تنظیم کننده های موسیقی سبک الکترونیک نیز از این ساز زیبا و ریتمیک در آثار خود استفاده می کنند.
شیوه نواختن تمپو
برای نواختن تمپو یا داربوکا، نوازنده، تمپو را زیر یک دست می گیرد و با دست دیگر به سر می زند. پخش کننده می تواند صداهای مختلفی را با استفاده از تکنیک های مختلف مانند چرخاندن انگشت، سیلی زدن و صدای باز تولید کند . درام همچنین می تواند با چوب یا قلم مو نواخته شود تا طیف متفاوتی از صداها تولید شود.
تمپو یا داربوکا تاریخچه ای غنی دارد و در بسیاری از فرهنگ ها ساز مهمی است. معمولاً در موسیقی سنتی خاورمیانه مانند موسیقی عربی و ترکی استفاده می شود و اغلب در کنار سازهای دیگر مانند عود، قانون و نی نواخته می شود. این طبل همچنین در موسیقی شمال آفریقا مانند موسیقی الجزایر و مراکش محبوب است و در ژانرهای موسیقی مدرن غربی مانند موسیقی جاز و الکترونیک گنجانده شده است.
۰۹۱۲۹۳۴۴۹۶۴ – ۰۹۱۳۱۰۷۲۰۸۵
۰۳۱-۳۴۴۸۵۹۳۴