گروه موسیقی شب یلدا در اصفهان
گروه موسیقی آموزشگاه رادفر برگزار کننده موسیقی مخصوص شب یلدا است. و خیالتان بابت یک اجرای زیبا و خاطره انگیز راحت باشد که همه نوازندگان زیر نظر مجموعه آموزشگاه موسیقی رادفر فعالیت دارند.
۰۹۱۲۹۳۴۴۹۶۴ – ۰۹۱۳۱۰۷۲۰۸۵
۰۳۱-۳۴۴۸۵۹۳۴
گروه موسیقی شب یلدا
شب یلدا یکی از شبهای خاص و تاریخی در فرهنگ ایرانی است که با آداب و رسوم ویژهای جشن گرفته میشود. یکی از مهمترین ارکان این شب، موسیقی است. کلیپ موسیقی برای شب یلدا نه تنها فضایی شاد و خاطرهانگیز ایجاد میکند، بلکه باعث میشود تا جمعهای خانوادگی و دوستانه به بهترین شکل ممکن پر از انرژی و شادی باشد.
آهنگهای شب یلدا؛ بهترین گزینهها برای جشن شما
موسیقی شب یلدا میتواند شامل انواع آهنگهای شاد، سنتی و نوستالژیک باشد که هرکدام فضای خاص خود را به جشن شما میبخشد. از جمله آهنگهای سنتی و نوستالژیک ایرانی که در شب یلدا به یاد گذشتهها میافتیم، میتوان به آهنگهای یلدایی اشاره کرد که در جشنها پخش میشود.
موسیقی سنتی شب یلدا؛ بازگشتی به ریشههای فرهنگی
اگر به دنبال فضایی اصیل و سنتی هستید، موسیقی سنتی شب یلدا میتواند انتخاب مناسبی باشد. قطعاتی که با سازهای ایرانی همچون عود، کمانچه و تنبک نواخته میشوند، میتوانند فضایی خاطرهانگیز و تاریخی ایجاد کنند. این نوع موسیقی شب یلدا را می توانید با مجموعه دف نوازان آموزشگاه موسیقی رادفر برای افرادی که به دنبال تجربهای اصیل و فرهنگی هستند، جذاب کنید.
شب یلدا، شب پر از شادی، خاطره و جشن است. با استفاده از گروه موسیقی شب یلدا، میتوانید این شب را به یکی از به یادماندنیترین شبها تبدیل کنید و همیشه به یاد داشته باشید که آموزشگاه موسیقی در اصفهان میتواند فضای جشن شما را به شکلی خاص و ویژه رقم بزند و آماده یک شب فوقالعاده باشید.
۰۹۱۲۹۳۴۴۹۶۴ – ۰۹۱۳۱۰۷۲۰۸۵
۰۳۱-۳۴۴۸۵۹۳۴
شب یلدا در باور ستاره شناسان
مراسم شب چلّه یا شب یلدا یکی از قدیمی ترین جشن های ایرانی است. یلدا به فاصله زمانی میان غروب آفتاب در ۳۰ آذر ماه (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول دی ماه (نخستین روز زمستان) گفته میشود. کلمه چلّه هم مخفف واژه چهل و صرفاً نشان دهنده گذشت یک دوره زمانی معین (و نه الزاماً چهل روز) است.
ایرانیان باستان با استفاده از تجربیات و توانایی هایی که داشتند، فعالیت های خود را با گردش خورشید و تغییر فصول و بلندی و کوتاهی روز و شب و حرکت و قرار ستارگان تنظیم می کردند.
چله بزرگ از اولین روز دی ماه که خرم روز نام دارد، تا دهم بهمن ماه که جشن سده است، محاسبه می شود و در این ایام شدت سرما بیشتر است، سپس چله کوچک فرا می رسد که از دهم بهمن ماه تا بیستم اسفند ماه به طول می انجامد و در این ایام کم کم از شدت سرما کاسته می شود.
تاریخچه شب یلدا
یلدا از واژه ای سریانی به معنای تولد و زایش برگرفته شده است. در باور ایرانیان باستان، تاریکی سمبل اهریمن است و از آن جایی که در طولانی ترین شب سال، تاریکی اهریمنی دیر می پاید، این شب در نظر ایرانیان منحوس و بدقدم بوده و چون فرا می رسید، آتش روشن می کردند تا تاریکی و ارواح اهریمنی و شیطانی بگریزند و نابود شوند. هم چنین مردم گرد هم جمع می شدند و تمام شب را با نوشیدن و خوردن می گذراندند و به شادی و پایکوبی و گفتگو می پرداختند.
به طور کلی، در ایران باستان برای هر مراسم و سرور آیینی، سفره ای خاص می گستردند که در آن علاوه بر آلات و ادوات نیایش همچون عطردان، آتشدان، بخوردان و غیره، محصولات خوردنی فصل و خوراک های گوناگون هم می گذاشتند و هر آنچه از میوه تازه فصل که امکان داشت و میوه های خشک در این سفره یافت می شد.
ایرانیان باستان با این اعتقاد که سپیده دم شب یلدا با دمیدن خورشید، روزها طولانی تر می شوند و تابش نور ایزدی جهان را فرا می گیرد، آخرین شب پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید نامیدند و از آن زمان تاکنون، برای آن جشن بزرگی بر پا می شود و به همین دلیل، در آیین زرتشتی، به دهمین ماه سال، دی، به معنای دادار و آفریننده می گفتند که در واقع، ماه تولد خورشید بود.
ابوریحان بیرونی جشن یلدا را میلاد اکبر می نامد که منظور از آن میلاد خورشید است. در کتاب آثار الباقیه ابوریحان بیرونی از روز اول دی ماه، تحت عنوان خور یاد شده است و در کتاب قانون مسعودی نسخه موزه بریتانیا که در لندن موجود است، این روز، خُره روز نام گرفته است و در بعضی منابع دیگر خرم روز نامیده می شود. فردوسی هم در شاهنامه، یلدا و خور روز را به هوشنگ از شاهان پیشدادی ایران نسبت داده است.